Læs om Lasse & Peter

1. TRIN                           

“Det hele starter med den gode idé” lasse

Navn: Lasse & Peter
Alder: 26 & 25
Studie: Technology based business development
Tidligere: Business Development Engineer
Stadie: Idégenereringsfasen
Tidligere Virksomhed: Luxbox

 ”Jo før man går i gang med den gode ide, jo bedre!”

Hvad går jeres gode idé ud på?
Vi havde først en idé til en virksomhed kaldet Luxbox. Den idé gik ud på, at kombinere den virtuelle verden med den fysiske verden, hvor man kunne opsamle point ved fysisk leg for at opsamle point til det online spil.

 Hvad har I lært af jeres forløb som iværksættere?
Vi har lært at man sagtens kan lære af en idé der ikke bliver til noget. Vores idé om Luxbox blev ikke det noget. Så derfor starter vi nu forfra med at idéudvikle en ny virksomhed. Det var ikke en fiasko. For som iværksætter handler det især om at prøve tingene af og få erfaring. Har man lysten til at blive iværksætter lærer man jo af hele processen, og får på den måde en masse god erfaring.”

Hvad bruger I studentervæksthuset til lige nu?
 Vi er helt tilbage til at idegenerere på en ny spændende fremtidsidé. Det kan Studentervæksthuset også hjælpe os med, og vi har Studentervæksthus Aarhusallerede en række værktøjer til at starte idefasen selv, som vi har taget med os fra tidligere forløb. Specielt de dygtige mentorer de har på stedet bruger vi rigtig meget.

Tre gode grunde til, at I valgte studentervæksthuset Århus?

1. ”Alt er gratis mentorordning med rådgivning og feedback, workshops og eget kontor.”
2. ”Her kan passionerede iværksættere med forskellige studieretninger og kompetencer mødes. De kan fungere som hinandens sparringspartnere og give inputs og feedback til din idé.”
3. ”Man får en række værktøjer, hvor man bliver klar til at håndtere sin egen virksomhed.”

 Spørgsmål – så kontakt Lasse & Peter:
Har du en god idé, eller spørgsmål til hvordan du kan komme i gang i studentervæksthuset? Så kontakt Lasse, Peter & Rasmus på: lasse@activationfactory.dk

 

morten virksomhed

 Læs også om Morten der sammen med sin partner Lasse udlever drømmen som iværksætter. De driver nu virksomheden Playground Marketing i Højbjerg.